part two

den här texten skrev jag om GI-metoden för två dagar sen:

"denna text hittade jag på någon sida om GI-metoden:

Genom att bara äta 20g-30g kolhydrater per dag töms reserverna fort. Kroppen är van att använda kolhydraterna som bränsle, men om det inte kommer in några nya kolhydrater måste kroppen söka alternativa energikällor. Då är det så finurligt att vi har massor av energi lagrade i kroppen i form av fett. Eftersom vi vill gå ner i vikt är det OK att kroppen tar av vårt lagrade bränsle (fett) och använder det en tid framöver som primär energikälla. När detta inträffar kallas det för att man försätter kroppen i ketos.

det här är bara lite fakta om vad GI-metoden är för något och hur det fungerar när man bara äter 20-30 g kolhydrater per dag. vill du veta mer är det bara att googla på google, lätt som en plätt!"

nu hade jag tänkt skriva lite om fas 2!

Fas 2 (Antal veckor beror på hur mycket du vill gå ner)

Ät en kost med minimalt med kolhydrater (c:a 20g/dag)
Ät mat med mycket protein (ta gärna proteintillskott)
Ät fett
Ät mycket grönsaker
Drick mycket vatten
Motionera några dagar i veckan.
Lyssna på kroppen och dess signaler. Mår du dåligt går du till fas 3 i stället.

Begränsa intaget av kolhydrater till 20 gram om dagen. Inga spanmålsprodukter och socker, begränsa intaget av frukt och mjölk. Titta på innehållsförteckningen. Undvik att dricka alkohol. Undvik att stressa och att sova dåligt – viktigt för en sund livsstil som kan påverka din vikt.

fas 1&2 är väldigt lika varandra men där fas 3 är en slags livstil där man vill hålla sin nyfunna vikt. del tre får ni någon annan dag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu