första dagen avklarad!

först dagen är avklarad och jag känner mig rätt så bra, har dock varit små hungrig hela dagen trots att jag har ätit som jag ska. till frukost åt jag en soppa med jordgubbsmak - den var god. till lunch blev det en soppa med kaffesmak - den gick väll ner. men när jag skulle äta min middag, fyfan vad äckling den var, den skulle smaka kyckling men inte smakade den det allafall. fick skjöla ner den med massa vatten, annars skulle det inte ha gått alls. en sak är saker, nästa gång jag köper på mig fler soppor ska jag inte köpa den med kycklingsmak!! hoppas bara, sopporna med grönsak och svampsmak smakar bättre - för annars vet jag inte hur det ska gå.

imorgon är en ny dag, måste tänka positivt och tro att jag kommer klara av det - trots att det inte smakar så gott alla gånger. men det ska jag tänka mer på imorgon. en dag i taget kristin.

hoppas att jag inte kommer vara lika hungrig imorgon som jag var idag, undra hur jag kommer må då.. som sagt, jag tar det imorgon, vill inte tänka på det nu.

nej nu ska jag göra en annan sak, skriver mer imorgon!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu