TVÅ VECKOR

De två senaste veckorna har verkligen varit tuffa för mig och jag har inte riktigt lyckats som jag trodde jag skulle göra, tråkigt ! Men nu nästa vecka ska jag iallafall börja träna ordentligt (börja gymma) och verkligen försöka så gått jag kan med att stå emot allt onyttigt. Jag vet att det kommer bli svårt och jag har förstått nu att man inte kan sluta med saker hux flux och därför ska jag ta allt i min tackt! Inte skynda på, för det vill jag inte heller att det ska göra. Nästa månad blir en nystart för mig - det LOVAR JAG MIG SJÄLV !

De två senaste veckorna har jag verkligen ändrat mycket med mig själv ändå. Nu äter jag frukost, lunch och middag + mellanmål varje dag. förut skippade jag alltid frukost och sov för länge på morgonen. Nu går jag upp innan tio varje dag, äter frukost, lunch och middag vid fasta tider. Jag dricker dessutom 2 liter vatten per dag, det gjorde jag verkligen inte förut ! Så jag får tänka positivt där, jag har faktiskt förändrats en del ändå :)

jag
Första dagen i sjuan, man förändras verkligen enormt mycket - haha :)

MY BIGEST LOSER

Idag fick jag mitt första skavsår på länge och ajaj vad det gör ont - vilket störde enormt mycket när jag var ute på min runda idag, men jag klarade det hyfsat. Hur har den här helgen varit då ? Jo förvårnastvärt bra, några småsteg framåt men öven några bakåt - men inte ska man hänga läpp här inte, bara ta nya tag på måndag och då ska jag börja träna på riktigt också. För den gångna veckan har jag tagit det väldigt lugnt, det är först idag som jag har motionerat över huvudtaget, men det har jag inte tänkt göra heller så.. Har enda gått ned lite i vikt, ska ta det sakta men säkert, ingen stor viktnedgång här inte - vilket inte är bra för kroppen tycker jag!

bigest loser

Så här vill jag se ut tillslut, lika bra som tara (tror jag hon hette)


JUST DO IT !

Hur har den här första dagen varit då? Väldigt lugn, jag hade mina moments där jag ville ge upp - men som jag skrev förut så tänkte jag på min vikt, 121,1 och det fungerar. Jag vet också att den första tiden kommer vara svår, och att jag egentligen inte vill uppleva detta överhuvudtaget. Jag vet att om jag inte gör något nu, så förstör jag för mig själv, min fucking framtid ni vet ? För jag vill gärna ha en framtid, vem vill inte det liksom ? :)

hälsa


Första dagen

Jag ställde mig just på vågen och blir så fucking jävla arg, varför lät jag mig förfalla - vågen visade på 121,1, jag blir nästan äcklad av mig själv, så här mycket har jag aldrig vägt. Så varje gång jag blir sugen på något sött ska jag tänka på den siffran, 121,1 ! Jag måste klara av den här resan, det här fungerar inte längre inte för mig inte för någon.

Idag är första dagen på resten av mitt liv.. !


Nystart

NU på måndag börjar jag banta igen, men nu med GI-metoden - hoppas innerligt att jag kommer klara detta! Jag kommer inte uppdatera som en galning här utan det här kommer mer vara en offentlig dagbok som jag skriver när jag har något att säga angående min viktnedgång. Har inte riktigt listat ut riktigt hur denna blogg kommer att bli mer än så, som sagt får jag se hur mycket jag kommer att uppdatera och med vad ! SYNS IGEN PÅ MÅNDAG, då börjar min kamp på riktigt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu