RESULTAT VECKA 3

startvikt: 108,5 byst:118 cm midja:107 cm höft:122 cm lår: -
vecka 1: 104,4 byst:116 cm midja:104 cm höft:115 cm lår: -
vecka 2: 102,0 byst:116 cm midja:100 cm höft:111 cm lår:65 
vecka 3: 101,7 byst:114 cm midja:99 cm höft:111 cm lår:62


dag 21

idag har jag varit hos min konsulent och vägt mig - jag köpte också mina soppor och en kokbok. har inte läst den så noga än men det verkar som en bra kokbok. jag vet att det står längst bak i boken hur mycket kclr det finns i allt från kött till fisk till kyckling och massvis med annat. så den ska jag verkligen kolla i lite nogrannare så jag vet vad jag stoppar i mig.

annars så har den här dagen varit helt ok, men jag är väll lite besviken över att jag inte har gått ner så mycket, bara 0,3 kg - ingeting ju!! så denna vecka ska jag öka på motionen till tre ggr i veckan 45 minuter. sen ska jag också vara väldigt noga över vad jag stoppar i min mun. var ju som sagt lite slapp med det förra veckan (i helgen mest).

det här är en ny vecka, men nya händelser, så jag ska göra denna vecka till den bästa. för nu vill jag gå ner i vikt, helst under 100 strecket. det är en magisk grens för mig, för jag kan inte minnas sen jag vägde under 100 faktiskt, illa! just det, jag har mätt mig också, det resultaten skriver jag i ett annat inlägg - men jag kan säga att jag allafall har tappat lite runt min byst, midja och lår - YEY!

det var allt för mig just nu!

dag 20

idag har varit min dag, den har varit hur lugn som helst. inget särskilt har väll hänt men ändå så känner jag att dagen har varit bra. jag tog mig en cykeltur där jag bor - värdret var hur fint som helst, ett stort plus. allt blir bara roligt när solen är framme. det luktade dessutom så gott i luften, det måste vara alla buskar som har blommat. jag äääälskar verkligen när det är så.

jag har också varit duktig när det gäller maten idag för jag känner att det inte har varit så bra med det på sistone - allafall den här helgen. igår åt jag till exempel alldeles för mycket mat. ingen onyttig mat, men ändå för mycket mat. 

imorgon är det dags att väga sig igen, jag vågar inte väga mig här hemma för jag orkar verkligen inte se hur mycket jag gått UPP i vikt. hoppas vågen är snäll mot mig! annars vettefan vad jag ska göra liksom.. berätter mer imorgon hur det gick. jag ska dessutom visa er resultat för vecka 3. alltså hur mycket jag har tappat i midjan, höften och låren! 

skriver mer imorgon alltså! hej!  

NYTT

tyckte att min blogg behövde ett litet upplyft - så vad tycker ni?

RESULTAT VECKA 2

startvikt: 108,5 byst:118 cm midja:107 cm höft:122 cm lår:63
vecka 1: 104,4 byst:116 cm midja:104 cm höft:115 cm lår:61
vecka 2: 102,0 byst:116 cm midja:100 cm höft:111 cm lår: - 

hoppas allafall jag har tappat något i midjan, bysten, höften eller låren - annars vettefan vad jag ska göra! 

dag 19

den här helgen har varit den bästa hittilst, jag har knappt haft något sug efter något onyttigt - det ända suget jag har haft är efter mat och det tycker jag är bättre än om det skulle vara tankar om tex chips?

iallafall. jag har som sagt börjat med kombinerad kur nu, men jag har faktiskt gått upp 0,7 kg under veckan, inte så mycket vill säga men jag har heller inte gått ner i vikt - det är det som irretarar mig. jag förstår inte vad jag har gjort för fel. på måndag ska jag prata med min konsulent och hör vad som kan vara felet. har jag tränat för lite eller är det bara så det blir när man har gått över från ren kur till kombinerad? - vet någon hur det fungerar, för jag vet inte..? hoppas det vänder tills nästa vecka och att jag har gått ner i vikt då istället. annars vet jag inte alls vad jag ska göra. för det kostar hur mycket som helst att hålla på med cambridge - 480 kr i månaden. jag betalar inte men ändå, hur dyrt som helst! får nästan lite skuldkänslor när jag måste be om pengar varje vecka.. mina föräldrar är inte de rikaste i världen direkt...

fan om det inte ger resultat till nästa vecka så kanske jag måste sluta med denna metod - jag har inte heller råd med detta och jag har ju den här känslan att jag inte vill fråga min mamma och pappa längre.. lite måtta får det ändå vara. kanske bäst att prova någon annan metod istället??

orkar inte tänka på det mera, hej så länge!


dag 17

jag skäms verkligen, jag som skulle vara så duktig och skriva varje dag. tyvärr vart det ju inte så, konstigt det där.. efter ett tag så glömmer jag helt enkelt bort att skriva (låter bäst så). nej nu ska jag försöka skärpa mig! kanske ska berätta att jag har börjat med kombinerad kur denna vecka, i tisdags så åt jag min första måltid (jag tuggade vill säga) på två veckor. fan vad gott det var också. fast första dagen skulle man inte äta så mycket. jag åt 100 g fläskfilé och 100 g grönsaker. allt eftersom så har jag ökat på med rotsaker, idag till exempel åt jag 100 g grönsaker, 100 g köttfärsbiff, 100 g broccoli och 100 g morötter. fy så gott det var! till helgen hade jag tänkt att slå till på potatis - det känns som det var hur länge som helst sen jag åt det.

jag berätter mer imorgon. måste ju ex visa hur mycket jag gick ner i vikt sen sist jag skrev och så ska jag berätta lite mer hur kroppen fungerar när man har starat med kombinerad kur efter att kört på ren kur.


dag 8

den här dagen har gått rätt bra faktiskt, har knappt tänkt på mat överhuvudtaget, visst fanns tankarna kvar i huvudet men lite längre bort - om ni förstår? jag har allafall varit duktig och varit ute och cyklat idag, det vart en runda där jag bor, den gick på 30 minuter, mer behöver jag inte när jag går på renkur. jag ska allafall köra på renkur denna vecka och sen får vi se nästa vecka hur det blir, kanske kör jag en vecka till annars börjar jag med kombinerad kur. är otroligt sugen på mat, spelar inte så stor roll vad det är, fast det skulle inte sitta helt fel med något grillat. tur nog kommer jag isåfall köra efter tallriks modellen - annars vet jag inte hur jag skulle klara av en sommar utan färskpotatis till exempel. alltså, färskpotatis är fan det godaste som finns. synd nog kan man ju bara hitta färskpotatis på sommaren, den är som godast mitt på sommaren, för i början av sommaren är den inte lika god, den smakar inte lika mycket alltså.

nej nu måste jag sluta skriva om mat, börjar fan bli hungrig av det :)

skriver mer imorgon, puss

dag 7

idag har det gått en vecka sen jag började med cambridge och vet ni hur mycket jag har gått ner i vikt? jo 4.1 kilo, och det bara på en vecka!! så denna metod fungerar verkligen jätte bra! jag har också mätt mig, och det har visat resultat. här har ni bevis:

startvikt: 108,5 byst:118 cm midja:107 cm höft:122 lår:63
vecka 1: 104,4 byst:116 cm midja:104 cm höft:155 lår:61

bra va? hoppas att jag har tappat lika mycket vikt till nästa vecka också, för då är jag nära 100 kilo och sen är jag snart under 100 ska ni! fan vad motiverad man blir när man ser de här resultaten, man blir motiverad att köra på. bara därför ska jag ut och gå i imorgon, känner faktiskt en stor lust att göra det. bra va? så var det verkligen inte förut, skulle aldrig tänka mig att gå ut och gå då. nu är det andra tider, vilket jag tycker är bara bra. för träna måste jag verkligen komma igång med, så jag blir van alltså.

hej så länge!

dag 5

kanske lite sent att updatera bloggen, men jag gör det ändå. hur gick det igår då? jo, vad ska man säga det gick väll, ingenting mer, behöver inte säga så mycket alls - trodde jag skulle ha mer att säga, men nej då. idag har det väll gått sådära - har inte kunnat slutat tänka på mat. tycker det är lite konstigt nu faktiskt, borde tankarna inte försvinna nu? jag hoppas på en bättre dag imorgon istället. jag måste tänka framåt, annars går det liksom inte. måste tänka posetivt, snälla kristin!!! när jag ska till min konsulent på måndag så ska jag berätta att jag väll börja med kombinerad kur istället, jag tror det skulle passa mig bättre, tror inte riktigt ren kur är min grej. allafall så vill jag inte köra på det så länge. visst man tappar vikt, men det bryr jag mig inte riktigt om, om man kör på renkur kan man gå ner runt fyra kilo i veckan, kombinerad kur är en annan femma, då kan man gå ner runt två kilo i veckan tror jag, inte mer allafall. sen ska man väll motionera mer också, vilket är bra. ska försöka komma ut varje dag. en promenad blir perfekt!

måste sluta, har annat att göra.

dag 4

ja vad ska man säga, den här dagen har inte varit bra över huvudtaget. det har varit väldigt nära att jag skulle äta något jag inte får, det är ännu svårare för mig nu när jag är ensam hemma. mamma och pappa är bortrest och min syster är hos hennes kille. jag försöker ändå komma över denna känsla att jag vill ha något att äta. det skulle varit väldigt skönt att gå ut och gå men tyvärr har det regnat i nästan två dagar nu - inget vidare väder att gå ut i direkt. alltså jag hoppas att den här känsla försvinner snart, för annars vet jag inte vad jag ska göra - annars vet jag faktiskt inte om jag kommer klara av detta. jag vill ju inte göra min familj besviken, men om jag fortsätter må så hör måste jag ju göra något. jag ska allafall försöka stå ut tills på måndag, för då har det gått en vecka, och det ska jag väll klara av?

kan ni tänka er att det bara har gått fyra dagar och att jag känner så här. det är helt galet, det är som ett beroende, det är väldigt svårt att sluta med något man har hållt på med så länge. som person tror jag man måste vara stark, för det är inte lätt, det är verkligen inte det. det ända man vill göra är att äta något.

ja g får forstätta kämpa, försöka aktivera mig med något - återkommer imorgon och skriver hur dagen gick.

dag 3

dem säger att dag tre ska vara värst, och det kan jag hålla med om till en viss del. jag har till exempel haft ett uselt humör hela dagen, ingenting gör mig glad. sen känner jag mig rätt slö i kroppen och så är jag rätt så trött. hoppas att det blir bättre imorgon annars vet jag faktiskt inte om jag kommer palla köra denna diet.

vissa stunder har jag verkligen ingen lust att äta dessa soppor, jag vill bara tugga på något, saksamma om det är onyttigt eller ej - bara jag får tugga!! ska ju till min konsulent nu på måndag så jag får prata med henne hur jag ska gå vidare. ärligt talat vet jag inte om jag orkar med att köra på en så kallad ren kur. tror nästan kombinerad kur passar mig bättre. då får man äta mer (5ggr per dag tror jag?), alltså tugga på något, fast då ska man tänka på tallriks modellen - man ska alltså följa den! hälften av tallriken ska bestå av grönsaker/rotfrukter, resten ska bestå av kolhydrater och protein. så som, fullkorns produkter, kött,fisk,skaldjur,baljväxter m.m. ingen fet mat här heller!

Det var allt för idag, hörs imorgon!


dag 2

nu är jag inne på min andra dagen, och det går rätt så bra - förutom mina tankar, kan inte sluta tänka på mat. kan ha en förklaring till det också, nu när jag bara äter soppor så blir jag galet sugen på att tugga på något. spela roll vad det är, men någonting bara. ska bli skönt när jag börjar äta en så kallad kombinerad kur, tror jag ska kombinera soppor med vanlig mat då. det ska jag inte köra på än, jag tror jag ska köra på renkur en eller två veckor till allafall, men jag vet inte, för höra med min konsulent om hur jag ska göra. hoppas det bara inte blir för länge med bara renkur.

de säger att dag tre kommer vara som svårast, jag får hoppas att så inte är fallet för mig  -för sånt orkar jag inte med riktigt. får se imorgon när jag skriver hur dagen gick. för dag fyra sägs det gå mycket bättre, man känner sig inte lika hungrig har jag hört. får se fram emot det!

det var allt för idag, skriver mer imorgon!

första dagen avklarad!

först dagen är avklarad och jag känner mig rätt så bra, har dock varit små hungrig hela dagen trots att jag har ätit som jag ska. till frukost åt jag en soppa med jordgubbsmak - den var god. till lunch blev det en soppa med kaffesmak - den gick väll ner. men när jag skulle äta min middag, fyfan vad äckling den var, den skulle smaka kyckling men inte smakade den det allafall. fick skjöla ner den med massa vatten, annars skulle det inte ha gått alls. en sak är saker, nästa gång jag köper på mig fler soppor ska jag inte köpa den med kycklingsmak!! hoppas bara, sopporna med grönsak och svampsmak smakar bättre - för annars vet jag inte hur det ska gå.

imorgon är en ny dag, måste tänka positivt och tro att jag kommer klara av det - trots att det inte smakar så gott alla gånger. men det ska jag tänka mer på imorgon. en dag i taget kristin.

hoppas att jag inte kommer vara lika hungrig imorgon som jag var idag, undra hur jag kommer må då.. som sagt, jag tar det imorgon, vill inte tänka på det nu.

nej nu ska jag göra en annan sak, skriver mer imorgon!


NU SÅ!

hej! vet ni vad jag har varit idag då? jo, jag hade tid över efter att jag hade gjort ett ärende idag på stan - så jag svängde förbi där cambridge ligger. jag är alltså medlem där nu, så från och med imorgon så ska jag börja äta dessa soppor, 3 ggr per dag ska jag äta plus att jag ska dricka tre liter vatten. känslan i kroppen är jätte bra, för jag tror verkligen det här är något som kommer att fungera. för jag vet att man bara kan äta dessa soppor om man ska få några resultat - man kan inte fuska, för du fungerar det inte. sen är det rätt dyrt också, 480 kr per vecka. första gången kostat dock mer, 605 kr vart det, men då köpte jag en chaker (stavas det så?), mintabletter och så var det en engångs avgift på 50 kr. tur nog så hjälper min mamma och pappa mig och betaler hela kalset. tack mamma och pappa! 

jag ska alltså börja imorgon bitti, jag kommer börja skriva mer regelbundet imorgon. då kommer jag skriva mest hur jag mår och vilka framsteg jag gör, alltså hur mycket jag går ner i vikt osv.

hej så länge!

hej igen!

nu är jag här igen, redo för nya tag. för nästa vecka har jag tänkt börja banta igen, denna gång ska jag prova på cambridge - har kollat runt lite och läst om denna metod, det verkar vara en bra metod, tycker allafall det är värt att prova på. synd nog kostar det rätt mycket, men jag har min mamma och pappa som är villiga att stötta mig och hjälpa till på pengafronten. så jag ska ge det en chans. orkar helt enkelt inte med vad jag ser i spegeln för tillfället - hatar min spegelbild!

jag har som sagt kollat upp denna metod, och jag tror jag behöver stöd och hjälp av någon som verkligen vet vad de håller på med. så jag ska gå till en konsulent i nästa vecka och tja skriva in mig hos henne (det är som en cambridge klubb). alltså, alla behöver nog lite hjälp på traven, kanske alla inte har någon att prata med - att gå till en konsulent då tycker jag är en bra idé. jag kommer gå till denna person för att kunna prata och för den där lilla extra hjälpen som jag tror man behöver - visst jag har min mamma och pappa att prata med, men jag känner att jag behöver lite exra hjälp ändå, lite experthjälp! 

hoppas jag klarar detta nu, behöver verkligen gå ner i vikt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu